You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Lavinia Ionita Rasmussen

Lavinia Ionita Rasmussen

Partner Real Estate, NNDKP, Rumunija

Lavinia Ionita Rasmussen poseduje više od 15 godina profesionalnog iskustva. Pridružila se NNDK P2005. godine, pionirskoj rumunskoj kompaniji, integrisanog pružaoca pravnih i poreskih usluga. Partner je firme od 2018. godine.

Lavinia često koordinira projekte značajnih korporativnih investitora, finansijskih institucija i preduzetnika, aktivnih na evropskom i rumunskom tržištu. Njena stručnost obuhvata sva specifična pitanja koja se odnose na građevinarstvo i industriju nekretnina. Uspešno je ispregovarala mnoge složene projekte i poslovne strukture, asistirajući kao posrednik transakcionih sporazuma, na razvojnim, građevinskim i urbanističkim pitanjima, primenjivajući integrisana rešenja izlazne strategije.
Lavinia je takođe specijalizovana za FIDIC ugovore (sastavljanje i pregovaranje ugovora zasnovanih na FIDIC-u, pružanje pomoći u upravljanju potraživanjima i zastupanje klijenata u srodnoj arbitraži).

Nezavisni izvori su je prepoznali kao "vrlo otvorenog advokata" koji se "ističe po svojoj profesionalnosti" (Chambers & Partners and The Legal 500).
Lavinia je redovni govornik i učesnik na domaćim i međunarodnim događajima, usmerenim na oblast nekretnina. 2019.g. i 2020.g., bila je jedan od domaćina i ključnih govornika, u prvom i drugom najavnom izdanja MIPIM događaja, organizovanog u Bukureštu, Rumunija.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže