prof. dr Slobodan Aćimović, Ekonomski fakultet Beograd, profesor; Konstruktor Grupa, konsultant

2015
image
Slobodan Aćimović je rođen 1968. godine u Beogradu gde je završio osnovnu i srednju školu. Univerzitetsko obrazovanje stiče na Ekonomskom fakultetu u Beogradu: osnovne studije (1993.), magistarska teza (1997.), doktorska disertacija (2001.) Trenutno vodi predmete Marketing logistiku (osnovne studije) i Menadžment lanca snabdevanja (master studije), dok participira na predmetima Ekonomika saobraćaja (osnovne studije), Međunarodna logistika i Upravljanje distribucijom (master studije).
Kao rukovodilac ili član tima je aktivan konsultant na širokom spektru projekata iz oblasti poslovne ekonomije i menadžmenta, posebno u domenu: logističke strategije, optimizacije u domenu distribucije, postavke adekvatnog nivoa i strukture servisa potrošača, modeliranje politike zalihama. različitog opsega marketinških i tržišnih istraživanja, analize i unapređenja poslovne strategije firme, unapređenja makro i mikro organizacije, kao i sistematizacije radnih mesta preduzeća, procene vrednosti imovine i kapitala kompanija, analize i ocene investicionih projekata, izrade biznis planova.
Glavni je konsultant jedne od vodećih domaćih građevinskih kompanija, Konstruktor Grupe (Konstruktor konsalting, Konstruktor metal, Konstruktor distribucija).