Nebojša Nešovanović, MRICS, Pomoćnik direktora u Srbiji, Šef odeljenja za procene vrednosti u SEE regionu, JONES LANG LASALLE

2015
image
Sa sedištem u Beogradu, gospodin Nešovanović predvodi Jones Lang LaSalle  Professional Services tim, u oblasti pružanja konsultantskih i usluga procene, u regionu jugoistočne Europe, u osam (8) zemalja: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Bugarska, Makedonija i Albanija .
 
Gdin  Nešovanović ima veliko znanje o SEE tržištu nekretnina, i radi za više od deset godina u regionu na pokrivajuci širok raspon instrukcija. On je bio uključen u gotovo svim relevantnim projektima u obasti nekretnina u  Srbiji, a obavio je i / ili nadzirao više od hijadu procena, studija izvodljivosti, tržišnih studija, i nabjoljh studija za razne vrste nekretnina. Mr. Nešovanović je bio uključen u stotine regionalnih projekata u drugim zemljama bivše Jugoslavije, kao i u Bugarskoj.
Njegovi klijenti su najvažnije kompanije koje posluju u sektoru nekretnina u Srbiji i regionu Jugoistočne Europe, uključujući i sve veće finansijske institucije, fondove, investitore, developere i velike korporacije. Njegovo područja specijalizacije su konsultantske usluge u obasti nekretnina, s naglaskom na razvoj procene. On je sproveo i vodio procene u rasponu od fudbalskih stadiona do velikih investicijskih portfelja.
 
Gdin  Nešovanović imao savetodavnu ulogu u srpskoj Vladi tokom prilagođavanja Zakona o prostornom uređenju i gradnji i naknadno podzakona. Bio je jedan od osnivača Udruženja procjenitelja Srbije. G. Nešovanović bio potpredsednik FIC Real Estate odbora od 2010-2012. Objavio je brojne članke u prestižnim poslovnim / rea estate časopisima kao što su NIN, Ekonomist, M2 i AG nekretnine.