Još deset dana do CEE Property Foruma Vienna

image
U najnovije objavljenim sadržajima na web adresi ovogodišnjeg Portfolio CEE Property Foruma koji se 25. septembra održava u hotelu Park Royal Palace u Beču, organizatori su objavili da će među učesnicima konferencije biti i predstavnici VIP-a – Vojvodina Investment & Promotion agencije iz Novog Sada i  renomirane advokatske kancelarije „Janković, Popović & Mitić“ iz Beograda.
  
To je još jedna skromna ali vredna potvrda kvaliteta ovog događaja i poruka da profesinalci iz Srbije treba da posete ovaj događaj. U očekivanju da se u narednih 10 dana još neko iz Srbije prijavi i dođe u Beč ovom prilikom, navodimo da će od izabranih govornika i među posetiocima biti i brojne kompanije koje imaju svoje poslovne i investicione operacije u Srbiji. Biće to još jedna prilika gde ćete moći sa predsatvnicima tih firmi da popričate o mogućnostima za dalje nastavljanje poslovnih operacija i u Srbiji.



  
Treba posebno istaći kompanije kao što su ImmoFinanz, CA Immo, Bluehouse Capital i Zeus Capital. Naravno, pored toga, vrhunski menadžement renomiranih predstavnika CBS International-a, Colliers-a, JLL-a i Cushman & Wakefield-a upotpuniće svojim prisustvom mogućnosti da se kvalitetno diskutuje, predlaže i pokreće interesno partnerstvo.
 
Verujemo da je ovo jedan u nizu narednih događaja koji će, zajedno sa RICS-om, u očekivanju dolaska boljih investicionih vremena, uz sve evidentne probleme, ukazati i najaviti sve primamljivosti i prednosti, odnosno isplativosti pojedinih segmenata investicionih poduhvata u CEE regionu.  

Više informacija možete pogledati ovde.