Inostrani investitori najčešće biraju domaće građevinare

image
sreda 9. april 2014
Veliki je uspeh kada se privede kraju izvođenje bilo koje investicije. To je kraj jednog procesa koji podrazumeva fizičko izvođenje i rešavanje svih problema koje krase ovu fazu i početak drugog, kada se objekat okreće tržištu i počinje da stvara - proizvodi interese zbog kojih je i izgrađen, odnosno finansiran. 

Kada je u pitanju Srbija i kada su u pitanju domaći građevinari, veliki je uspeh kada oni uspeju da se izbore da budu nosioci izvođenja na objektima, posebno kada su investitori iz inostranstva.

Ovoga puta u pitanju je kompanija Konstruktor Konsalting i izgardnja retail parka u Šapcu. Kako je izjavio Gdin Ognjen Kisin:  Ova  vrsta objekta nam je po svojoj prirodi, prva u nizu na listi naših referenci. Posebno želim da istaknem da je objekat izveden u rekordnom vremenu. Takođe, izveden je u montažnom sistemu čeličnih fleksibilnih konstrukcija koja je u daljem razvoju omogućila investitoru apsolutnu nezavisnost postizanja maksimalne iskorišćenosti prostora potencijalnim zakupcima.” Kako je izjavio gdin Ognjen Kisin, ovde su primenjeni visoki standardi građenja koje su pratili visoku ekološku svest investitora.



Ukoliko želite da vidite celu izjavu klikniite ovde.