You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Susanne Lorencin

Susanne Lorencin

Partner, Head of Workplace Strategy EMEA, Cushman & Wakefield, London

Susanne je partner u kancelariji kompanije Cushman & Vakefield u Londonu i vodi departman zadužen za Strategiju i organizaciju radnog okruženja u Velikoj Britaniji. Ima veliko iskustvo rada sa klijentima iz korporativnog i javnog sektora širom EMEA.

Susanne povezuje organizacionu kulturu i performanse kako bi stvorila inovativna fizička i virtualna radna okruženja. Njen humanocentričan pristup, baziran na istraživanjima i dokazanoj metodologiji, daje odgovor na promene radnih procesa, ponašanja, agilnosti i tehnologije, a u skladu sa organizacionim pokretačima poslovanja.

Njeni klijenti, kao što su Mastercard, ING, Roche, L'Oreal, Coca-Colu, BP i HSBC, trebalo je da iznađu dosledne i usklađene promene koncepta radnog okruženja.

Susanne je razvila mnoge smernice za organizaciju radnog okruženja, a takođe je doprinela razvoju uputstava BCO-a. Redovno nastupa na forumima javnog i korporativnog sektora, gde govori o trendovima u oblasti organizacije radnog ambijenta. Dobitnik je CoreNet Luminari nagrade na samitu EMEA 2015


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže