You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Naya Boltetsou

Naya Boltetsou

Associate Watson Farley & Williams LLP, London

Pre nego što se pridružila WFW-u, Naya je provela pet godina kao generalni savetnik međunarodne grupe butičnih hotelskih menadžmenta kompanija koje imaju široko poslovanje širom Evrope, SAD, Centralne i Južne Amerike, Afrike i Azije.

U ovoj ulozi, Naya je bila član Izvršnog odbora, pružajući pravni savet i smernice menadžerskom timu i pravnu podršku svim aspektima poslovanja, kao što su razvoj u svetu, pregovori o ugovorima, transakcije i globalni grupni projekti i operacije, uključujući međunarodne projekte za razvoj ugostiteljstva i raznrodno korišćenje letovališta u Švajcarskoj (St. Moritz) i Grčkoj (Kalamata) i niz drugih projekata u Argentini, Maroku, Tajlandu, Izraelu, Karibima, Bermudama, Italiji i Grčkoj. Tokom privatne prakse sa WFW-om bila je uključena u stambene i hotelijerske projekte koji posluju u Evropi (uključujući atinska ostrva), Turskoj i Aziji.

Naya je bila viši saradnik u vodećoj advokatskoj firmi u Atini (Grčka) od 2005. do 2014. godine, razvijajući veliko iskustvo u bankarstvu i finansijama, M&A, hartijama od vrednosti, finansiranju duga i korporativnom pravu.

Ona je dvojno kvalifikovana advokatica u Engleskoj, Velsu i Grčkoj.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže