You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Vlatko Đuriček

Vlatko Đuriček

direktor, CTP Invest, Srbija

G. Vlatko Đuriček je стекао stekao zvanje magistra nauka iz oblasti građevinskog inženjerskog upravljanja na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Gdin Đuriček je 2011. godine započeo svoju profesionalnu karijeru kao menadžer razvoja i investicija u Delta Agraru, koji je od 2006. godine deo Delta Holdinga. Ima više od 9 godina iskustva u akviziciji i razvoju u saradnji sa međunarodnim i najvećim domaćim kompanijama za nekretnine kao što su Lidl i MPC Properties.

Vlatko Đuriček je krajem 2017. godine imenovan za direktora CTP Invest Srbija, spreman da iskoristi svoju široku stručnost u oblasti nekretnina. Tokom ovog perioda, portfolio u Srbiji raste progresivno i očekuje se da će uskoro imati svojih prvih 200.000 kvadratnih metara.

Vlatko Đuriček je takođe član TOP 30 CTP menadžera tima.

Кljučne reči: efikasno, interesovanje za inovacije, kreativno, komercijalne nekretnine, maloprodaja, supermarketi, retail parkovi, trgovački centri, Industrijski parkovi, logistički centri, razvoj lokacija, kupovina zemljišta i imovine, prehrambena industrija, razvoj maloprodajne mreže, investicije i razvoj, razvoj poljoprivrednih projekata, razvoj preduzeća, razvoj novih projekata, ekspanzija, izgradnja, upravljanje projektima u građevinarstvu, upravljanje timom, menadžment.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže