You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Avi Alkas

Avi Alkas

Predsednik Borda, JLL, Turska

Sa više od 25 godina iskustva u industriji, Avi Alkas je pionir na tržištu komercijalnih nekretnina. On je lično odgovoran za uvođenje koncepta „tržni centar“ u Tursku krajem osamdesetih i postavljanje uslova i standarda za lizing maloprodaje, upravljanje šoping centrima i razvoj koncepta u Turskoj. Ranije u karijeri pokrenuo je i razvijao projekte poput Akmerkeza, Carousela i Izmir Outlet Centra. Avi je 1997. osnovao sopstvenu konsultantsku kompaniju (Alkas CS Management), a zatim je razvio čitav niz projekata, uključujući Maki, Karadu Marina, Olivium, Tepe Nautilus, „Optimum, Armada, KaiseriPark, KoruPark, IstiniePark i Kent Meidanı.

Tokom 2008. godine, Avijevu firmu je kupio Jones Lang Lasalle (JLL), vodeća američka kompanija za upravljanje nekretninama i kompanija za upravljanje investicijama, i druga najveća firma takve vrste u svetu sa ukupnom imovinom većom od 10 milijardi milijardi. Nakon pripajanja, Avi Alkas je postavljen za predsednika JLL Turkei.

Oslanjajući se na svoje široko znanje o lokalnom tržištu maloprodaje / nekretnina u kombinaciji sa jakom bazom ulaganja JLL-a, Avi je ostavio svoj pečat na projektima poput Cevahir, Antares, ViaPort, Ronesans SC Projects, Ozdilek, SankoPark, MalatiaPark, DemirPark, Kozzi, Afium, KentPark, GebzeCenter, Vialand, Zorlu i Famili Mall Erbil.

Sa brojnim priznanjima za njegove zasluge i profesionalnim odlikovanjima, Avi Alkas je takođe član ICSC-a (Međunarodnog saveta tržnih centara) i član njegovog Evropskog savetodavnog odbora, gde je obavljao funkciju predsedavajućeg žirija ugledne nagrade ICSC evropskih tržnih cenatra. Takođe je nagrđen ICSC nagradom za istaknutu uslugu u 2010.

Godini. Redovni je član fakulteta ICSC J.T. Riordana škola za profesionalni razvoj.

Avi Alkas je diplomirao na Roberts koledžu 1975. godine i magistrirao u oblasti poslovne administracije na Univerzitetu Bosfor 1981. godine.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže