You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Bojan Petković

Bojan Petković

Country manager, SEE, PlanRadar, Austrija

Magistrirao je Geodeziju i Geoinformatiku na Sveučilištu u Zagrebu 2011.godine, kao i MBA specijalizaciju: Poduzetništvo i inovacije na bečkoj VU Executive Academy u Austriji 2018.godine. Od 2012- 2014.godine obaljao je ulogu menadžera poslovanja s izvanrednim rezultatima, kao što je postizanje povećanja od 15% produktivnosti, povećanje prodaje za 40%, uspostavljanje partnerskih portfolio isl.

Do 2019. godine bio je direktor sa kontinuiranim rezultatima kao što su 15% smanjenja operativnih troškova, 20% povećanja efikasnosti, 15% smanjenja vremena isporuke projekta i mnogim drugim. Danas radi kao menadžer tržišta za Jugoistočnu Evropu na implementaciji strategije ulaska i rasta na tržištima u regionu Jugoistočne Evrope, upravljanju i konsultovanju klijenata u privatnom i javnom sektoru, mentorstvu mladih regruta, predstavljanju kompanije na industrijskim događajima i promotivnim aktivnostima. Gradi i vodi ured u Zagrebu sa prodajnim timom koji deluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Srbiji.

Tokom svoje karijere imao je mnoge odgovornosti kao što su uspostavljanje operativnih procesa, nadzor budžeta i kvaliteta, odgovornost za upravljanje i reviziju, upravljanje i konsultovanje klijenata u privatnom i javnom sektoru, sticanje klijenata i prilagođavanje poslovnog modela za nove industrije.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže