You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Marc Finney

Marc Finney

Head of Hotels & Resorts Consulting | Hotels & Resorts Consulting

Marc ima više od 30 godina iskustva u Velikoj Britaniji i međunarodnom hotelijerstvu i priznati je specijalista za hotelski i turistički razvoj. Klijentima nudi kompletan paket usluga od koncepta i izvodljivosti do operativnih saveta i pregovora o investiranju i strukturiranja korporativnih finansija.

Marc je sa Colliers-om od 2008. i vodio je više od 400 zadataka za savetovanje i finansiranje projekata. Svaki klijent ga visoko ceni zbog svoje stručnosti, smernica i iskustva u širokom nizu vrsta projekata i zahteva i sposobnosti da osmisli praktična i primenljiva rešenja.

Projekti uključuju same hotele svih standarda, hotele kao deo mešovite namene i preuređenja, i letovališta. Radi širom Velike Britanije, Evrope, Afrike, Rusije i ZND i Kariba.

Malo vodećih savetnika ima dubinu i širinu iskustva u ugostiteljstvu kao Marc Finney. Savršeni profesionalac, on dobro razume hotele kao imovinu nekretnina i radnju, omogućavajući mu da „prevede“ između dve strane i da pruži najbolja rešenja za projekat i njegove klijente.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže