You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Victor Constantinescu

Victor Constantinescu

Vodeći Partner, Kinstellar Rumunija i suvlasnik firme Wide Real Estate

Victor Constantinescu je vodeći partner kancelarije Kinstellar-a u Bukureštu i ko-šef prakse u Wide Real Estate. Kinstellar je vodeća advokatska kompanija u srednjoj i istočnoj Evropi i centralnoj Aziji, sa kancelarijama u 10 zemalja i preko 250 advokata.

Viktorova nadležnost proteže se širom regiona jugoistočne Evrope, dok koordinira Kinstellarove timove za prodaju nekretnina u Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji. Fokusira se na sve aspekte transakcija nekretninama u regionu za niz međunarodnih investicionih fondova i lokalnih programera sa preko 15 godina iskustva na lokalnom i regionalnom nivou. Njegov poseban naglasak je na transakcijskom radu: akviziciji i prodaji komercijalnih nekretnina, kao i zajedničkim ulaganjima, kroz sve klase imovine: maloprodaju, kancelariju, logistiku i poljoprivredu.

Već godinama uzastopno prepoznat je kao vrhunski praktičar u oblasti nekretnina u vodećim međunarodnim pravnim direktorima kao što su Chambers Europe and Partners, Legal 500 ili drugim referentnim publikacijama. U nedavnim izdanjima, klijenti preporučuju Victora kao "odličnog advokata koji je komercijalno nastrojen", kao i za "njegove komercijalne i precizne savete, fleksibilnost i međunarodno iskustvo". On je dalje opisan kao "iskusan, aktivan i dobro povezan", sa klijenti cene "veoma jednostavnu komunikaciju" s njim.

Victor takođe redovno prisustvuje i učestvuje kao govornik panela na renomiranim regionalnim konferencijama, nekim od svojih najnovijih angažmana, uključujući govor o pitanjima lizinga, ulaganju u imovinu i drugim izazovima za sektor nekretnina u C / SEE.
Rođen u Kanadi, Victor je izvorni engleski govornik. Karijeru je započeo trenirajući u Sjedinjenim Državama, pre nego što je 2004. godine prešao u Rumuniju. 2004. Prihvaćen je u advokatskoj asocijaciji Njujork i Bukurešt.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže