You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Laith Al-Modhefer

Laith Al-Modhefer

Strategijsko partnerstvo, Unissu

Laith je deo tima za strateška partnerstva Unissu-a. Sa profesionalnim iskustvom u razvoju poslovanja i nedavno svršenim dmagistarskih studia za urbanizam, Laith ima za cilj da odigra ključnu ulogu u digitalnoj transformaciji nekretnina na globalnom nivou i digitalno izgrađenog okruženja, kao i generalnoj transformaciji digitalnog okruženja, pružanjem mogućnosti za angažovanje zainteresovanih strana na svim nivoima širom industrije.

Povezujući i kupce i prodavce na PropTech tržištu, Laith uključuje multinacionalne organizacije za prodaju nekretnina, shvatajući njihove izazove u nabavci tehnoloških rešenja, putem Unissu platforme koja im pomaže da identifikuju, razumeju i obezbede najbolja i najrelevantnija tehnološka rešenja za svoje potrebe. Laith deluje kao glavni konektor za PropTech kompanije, pomažući im da povećaju sopstvenu svest o potencijalnim kupcima na globalnom tržištu.

Unissu je krovna kompanija PropTech-a i globalni je provajder za industriju nekretnina i lider PropTech informacija, podataka i istraživanja. Njihovo tržište otvara nove mogućnosti za 8.000+ PropTech preduzeća koja prate, dok u isto vreme nude investiocionoj zajednici, tačan i jedinstveni izvor informacija za njihove odluke vezane za istraživanja, nabavku i investiranje.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže