You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Thomas Emanuel

Thomas Emanuel

Direktor, STR, London

Thomas Emanuel je direktor u kompaniji STR. Sedište mu je u Londonu i vodi tim koji se fokusira na poslovanje s partnerima iz industrije. Svoju karijeru proveo je u hotelskoj industriji, počevši od 2000. godine sa Miki Travel, pre nego što se pridružio Hyatt Hotel & Resorts-u, gde je stekao iskustvo korporativne prodaje, kako pri odeljenju globalne prodaje, tako i na nivou prodaje imovine. Tomas je potom bio na funkciji lidera korporativne prodaje Hazlitt hotelske grupe, nezavisne grupe butik hotela u Londonu.

2006. godine, Thomas se pridružio Deloitte HotelBenchmark timu, gde je bio odgovoran za kreiranje i vođenje odeljenja za razvoj poslovanja. Tu ulogu je obavljao do formiranja STR u martu 2008. godine i od tada se fokusirao na nadgledanje brze ekspanzije STR-a izvan Severne Amerike. Tokom svog boravka u STR-u, Thomas je stekao bogato iskustvo u radu sa hotelima, investitorima, developerima, konsultantima, bankama, vladama, kompanijama za upravljanje destinacijama i mnogim drugim. Tomas je bio gostujući predavač na Ecole hoteliere de Lausanne, i učestvovao je na sastancima OECD-a na visokom nivou o turističkim politikama.

Putujući intenzivno, Thomas je radio u više od 45 zemalja širom 6 kontinenata. Redovno govori na velikim konferencijama o ugostiteljstvu širom sveta. Često je intervjuisan i zbog svog uvida u hotelsku industriju, od strane CNN-a, Bloomberga, CNBC-a, kao i u raznim turističkim i ugostiteljskim publikacijama.


Pojedinosti konferencije

Online konferencija

Saznaj više
Socijalne mreže